Aanbod

Camping d’Houlifontaine
Camping d’Houlifontaine
Camping d’Houlifontaine
Camping d’Houlifontaine
Vorige
Volgende

Camping d’Houlifontaire

Poupehan

Camping d’Houlifontaine wordt herontwikkeld tot een eco-vakantiepark in het Nationaal Park van de Semois, met focus op duurzaamheid en respect voor de natuurlijke omgeving. Het park biedt milieuvriendelijke lodges en garandeert een serene vakantie-ervaring voor zowel families als natuurliefhebbers.

INVESTEREN IN DIT PROJECT?

Wenst u te investeren in dit project? Contacteer ons dan via [email protected] of 0479 21 10 86.

Camping d’Houlifontaine wordt omgebouwd tot een eco-vakantiepark in het hart van het Nationaal Park van de Semois. Dit project richt zich op duurzame toeristische ontwikkeling met respect voor de natuur en de lokale omgeving. De vergunning wordt verwacht tegen eind 2024, waarna de bouwwerkzaamheden starten in augustus 2025. De geplande opening van het vakantiepark is op 1 april 2027. Het park biedt een rustige, milieuvriendelijke omgeving voor zowel families als natuurliefhebbers en staat garant voor een duurzame vakantie-ervaring.

Het vakantiepark biedt verschillende type lodges aan, waaronder:

  • 16 eco-lodges voor 2 personen (37m²)
  • 46 eco-lodges voor 4 personen (46m²)
  • 52 eco-lodges voor 6 personen (63m²)
  • 13 eco-lodges voor 8 personen (92m²)

De lodges worden modulair gebouwd en zijn zorgvuldig geplaatst in harmonie met het bestaande landschap. Alle eenheden zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en een lage ecologische voetafdruk.

Meer info over dit project?

Vul dan onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks via [email protected]